Komentāri par: Bumbuku (bumbieru) kompots

Šādi sagatavoti bumbieri nav cieti un kraukšķīgi, bet paši mutēs kūstoši. Agrāk bija tādi GLOBUSA asorti, nu ļoti līdzīgi tiem. Un cidonijas, kas šoreiz kalpo kā palīgs veiksmīgai konservēšanai, piedod īpašu garšu. Cidonijas nemaz nevajag daudz.
Sanda 2015. gada 19. oktobris 22:08
Kā Jūs domājat, vai var skābumam pievienot dzērvenes?
Guntra 2014. gada 21. jūlijs 16:58
Kādas šķirnes bumbieri ir vispiemērotākie kompotam?
Tedis 2009. gada 9. oktobris 07:24
Laba recepte.
Anna 2009. gada 6. oktobris 03:20
Ļoti laba recepte!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes