Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķīniešu zupiņa

Biju UK, tur iegājām Ķīniešu restorānā, apēdu šāda veidu zupiņu kādas 6 bļodas, ļoti garšoja, tad nu pēc garšas atmiņas centos noteikt sastāvdaļas un pagatavoju, sanāca ļoti līdzīgi ;)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • Daudzums katrai sastāvdaļai pēc paša ieskatiem. Sēnes nevajag pārforsēt, ingveru tāpat. Medu nevajadzētu vairāk par vienu tējkaroti, jo vajag tieši medus garšu, nevis saldumu. Vista ir domāta tikai buljonam, tāpēc arī daudz nevajag
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vāram vistu, var kājiņu, var muguriņu, nav atšķirība, izvāram līdz vista ir gatava, izņemam to laukā, pieliekam klāt buljonam šampinjonus, citronu sulu (pēc garšas cik nu kurš skābu grib), kubiciņu vistas buljona (var arī nelikt, tas ir lai garša spēcīgāka), melnos piparus, un nedaudz ingvera saknes (2-4g), pavāram to 2 minūtes, beigās tējkaroti medus.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas