Sākums > Receptes > Zupas

Ķīniešu zupiņa

2009. gada 4. oktobris
Foto: Receptes.lv
Biju UK, tur iegājām Ķīniešu restorānā, apēdu šāda veidu zupiņu kādas 6 bļodas, ļoti garšoja, tad nu pēc garšas atmiņas centos noteikt sastāvdaļas un pagatavoju, sanāca ļoti līdzīgi ;)
Pagatavošana
40 min
1. Vāram vistu, var kājiņu, var muguriņu, nav atšķirība, izvāram līdz vista ir gatava, izņemam to laukā, pieliekam klāt buljonam šampinjonus, citronu sulu (pēc garšas cik nu kurš skābu grib), kubiciņu vistas buljona (var arī nelikt, tas ir lai garša spēcīgāka), melnos piparus, un nedaudz ingvera saknes (2-4g), pavāram to 2 minūtes, beigās tējkaroti medus.
Uz augšu