Ķīniešu zupiņa

Biju UK, tur iegājām Ķīniešu restorānā, apēdu šāda veidu zupiņu kādas 6 bļodas, ļoti garšoja, tad nu pēc garšas atmiņas centos noteikt sastāvdaļas un pagatavoju, sanāca ļoti līdzīgi ;)

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • Daudzums katrai sastāvdaļai pēc paša ieskatiem. Sēnes nevajag pārforsēt, ingveru tāpat. Medu nevajadzētu vairāk par vienu tējkaroti, jo vajag tieši medus garšu, nevis saldumu. Vista ir domāta tikai buljonam, tāpēc arī daudz nevajag

Pagatavošana

40 min.
  1. Vāram vistu, var kājiņu, var muguriņu, nav atšķirība, izvāram līdz vista ir gatava, izņemam to laukā, pieliekam klāt buljonam šampinjonus, citronu sulu (pēc garšas cik nu kurš skābu grib), kubiciņu vistas buljona (var arī nelikt, tas ir lai garša spēcīgāka), melnos piparus, un nedaudz ingvera saknes (2-4g), pavāram to 2 minūtes, beigās tējkaroti medus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi