Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
7
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Vilnis Salzemnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
''Iet gaisā'' tad ja nav trauki tīri un ja nepasterizē. Jeb kura atkāpe no sanitāro normu prasībām noved pie sabojāta produkta.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vispār iet vai neiet gaisā ir arī atkarīgs no cukura-šogad to izbaudīju-ķiploku gurķi un marinētie gurķi uz "urrā" uzgāja gaisā.Marinētos vēl var izmantot zupās vai salātos,bet ķiploku gurķi jau ir mēslainē
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inesw
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mums jau dikti patika. Nesanāca pārāk stipri. Visiem garšoja
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
t
to gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
varbūt vāciņi bija izstaipīti ar nazi taisot vaļā? tad var būt ka uziet gaisā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nopietni????? interesanti, kāpēc tā, jo man nekas gaisā neuzgāja. Ziemassvētkos vēl apēdām pēdējo burciņu. Viss bija ok.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gunta Ostrovska
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mēģinaju kāpostus šādā veidā marinēt,uzg;aja gaisā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Andris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
1) Pārspīlēti stipra marināde
2) Kādā temperatūrā jāveic pasterizācija, cik minūtes ? Gurķiem ja laiž temperatūru virs 70 grādi - kļūst mīksti, savukārt kāpostiem noteikti jābūt 85 grādos pasterizētiem, lai būtu droši ēšanai
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes