Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti bumbieri ar pīlādžiem

Marinēti bumbieri ar pīlādžiem

FOTO: Ilze Lipska

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pīlādži
  • Bumbieri
  • Smaržīgie pipari
  • Krustnagliņas
  • Kanēļa standziņas
  • Etiķis
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vispirms jāuzvāra marināde, lai, kamēr kārto burciņas, tā nedaudz atdzistu. Uz 2 litriem ūdens ņem apmēram 8-10 smaržīgos piparus, 8-10 krustnagliņas, divas kanēļkoka mizas standziņas un kilogramu cukura. To visu uzvāra, un tikai tad pielej etiķi, uz šo daudzumu apmēram 400ml 9% etiķa.
    Vispirms jāuzvāra marināde, lai, kamēr kārto burciņas, tā ne...

    FOTO: Ilze Lipska

  2. Smaržo pēc ziemassvētkiem!!!! Cerams līdz Ziemassvētkiem kāda burciņa vēl būs pagrabā atstāta ;)
  3. Tālāk, pīlādžus ar verdošu ūdeni noplaucē. Ņem bumbierus, nomizo un sagriež cik lielos gabalos gribas, var arī vienkārši uz pusēm, es griezu 4 daļās.
  4. Kārtoj burkās bumbierus un pīlādžus kārtās, un pārlej ar marinādi.
    Kārtoj burkās bumbierus un pīlādžus kārtās, un pārlej ar mar...

    FOTO: Ilze Lipska

  5. Liek karstā ūdenī, karsē apmēram 15 minūtes, tad aizskrūvē, apgāž otrādi un noliek lai atdziest.
    Liek karstā ūdenī, karsē apmēram 15 minūtes, tad aizskrūvē,...

    FOTO: Ilze Lipska

  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigie dārzeņu salāti ar tunci un sieru

Svaigie dārzeņu salāti ar tunci un sieru

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas