Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti bumbieri ar pīlādžiem

Marinēti bumbieri ar pīlādžiem

FOTO: Ilze Lipska

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pīlādži
  • Bumbieri
  • Smaržīgie pipari
  • Krustnagliņas
  • Kanēļa standziņas
  • Etiķis
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vispirms jāuzvāra marināde, lai, kamēr kārto burciņas, tā nedaudz atdzistu. Uz 2 litriem ūdens ņem apmēram 8-10 smaržīgos piparus, 8-10 krustnagliņas, divas kanēļkoka mizas standziņas un kilogramu cukura. To visu uzvāra, un tikai tad pielej etiķi, uz šo daudzumu apmēram 400ml 9% etiķa.
    Vispirms jāuzvāra marināde, lai, kamēr kārto burciņas, tā ne...

    FOTO: Ilze Lipska

  2. Smaržo pēc ziemassvētkiem!!!! Cerams līdz Ziemassvētkiem kāda burciņa vēl būs pagrabā atstāta ;)
  3. Tālāk, pīlādžus ar verdošu ūdeni noplaucē. Ņem bumbierus, nomizo un sagriež cik lielos gabalos gribas, var arī vienkārši uz pusēm, es griezu 4 daļās.
  4. Kārtoj burkās bumbierus un pīlādžus kārtās, un pārlej ar marinādi.
    Kārtoj burkās bumbierus un pīlādžus kārtās, un pārlej ar mar...

    FOTO: Ilze Lipska

  5. Liek karstā ūdenī, karsē apmēram 15 minūtes, tad aizskrūvē, apgāž otrādi un noliek lai atdziest.
    Liek karstā ūdenī, karsē apmēram 15 minūtes, tad aizskrūvē,...

    FOTO: Ilze Lipska

  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas