Komentāri par: Taškentas plovs

Sana 2014. gada 31. maijs 12:22
Tie kas nekad nav gatavojushi taada tipa eedienu, mulkibas raksta tik. Kad bruunajam siipolam pievieno galju, tas dod savu sulu, kamdelj sipols vairs nepaliek melns, bet smuki sauteejas, ja tomeer nedaudz rauj klaat, var pieliet mazliet uudeni.
Uk... 2013. gada 11. novembris 14:48
Recepte ļoti laba. Tikai brīnos par cilvēku komentāriem, tā vien šķiet ka ir daži cilvēli kas nekad neko nav cepuši vai gatavojuši. Secība nav laba? Muļķības... Te viss ir kārtībā.
Gita 2012. gada 19. janvāris 21:44
Gaļu tā kā vajadzētu kārtīgi izcept, ja negribi lenteni vai salmonellu!
Dzintars 2011. gada 10. augusts 15:01
Te kaut kas nav kārtībā ar secību. Ja pirmos ieliks sīpolus un tad gaļu tad burkānus, tad pirms jēra gaļa (kas nav tā ātrāk pagatavojamā) būs gatava sīpols būs mells un piedos rūgtuma garšu, tas pats ar burkāniem, bet koncepts skaidrs, būs jāpamēģina
edite Gaspuite 2009. gada 2. oktobris 21:11
Ja tas ir loti labs!Man majas tadu izvarija pazina no Taskentas,un galvenais est pareizi,panem 1 daivinu kiploka unn ar pirkstiem apvel plovu :)))Vajag macet!!!vinu liek viena lezena skivi un n ed visi no viena!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes