Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītars dārzeņos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tītara fileja
  • Dārzeņi - burkāni, puķkāposts, sviesta pupiņu pākstis, sīpols, pētersīļa saknes, krejums, nedaudz milti
  • Garšvielas - vegeta, ķiploks, lauru lapas, dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. tītara fileju sagriež šķēlēs, pēc tam strēmelēs. liek traukā, apkaisot ar vegetu un pa starpām liekot sīpolu šķēlītes, ķiploka smalkas šķēlītes. virsū uzliek pāris lauru lapas, uzkaisa sasmalcinātas dilles [var arī ziedkopas]. liek ledusskapī, lai iestāvās.
  2. nākošā dienā [esmu gatavojusi arī pēc 2 dienām] liek čuguna sautējamā traukā [var arī vienkāršā katliņā], uzlej ūdeni, sautē, kamēr gaļa pamīksta. tad oievieno ripiņās sagrieztus burkānus, sagrieztas sviesta pupiņu pākstiņas, puķkāpostu sadalītu pa posmiņiem. sautē, līdz viss mīksts. ja vajag, pieber vēl vegetu vai sāli. beigās pievieno kre3jumu vai ar miltiem uztumētu ūdeni vai pienu. var nepievienot neko, ja nepatīk trekns...
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas