Tītars dārzeņos

Sastāvdaļas

  • Tītara fileja
  • Dārzeņi - burkāni, puķkāposts, sviesta pupiņu pākstis, sīpols, pētersīļa saknes, krejums, nedaudz milti
  • Garšvielas - vegeta, ķiploks, lauru lapas, dilles

Pagatavošana

50 min.
  1. tītara fileju sagriež šķēlēs, pēc tam strēmelēs. liek traukā, apkaisot ar vegetu un pa starpām liekot sīpolu šķēlītes, ķiploka smalkas šķēlītes. virsū uzliek pāris lauru lapas, uzkaisa sasmalcinātas dilles [var arī ziedkopas]. liek ledusskapī, lai iestāvās.
  2. nākošā dienā [esmu gatavojusi arī pēc 2 dienām] liek čuguna sautējamā traukā [var arī vienkāršā katliņā], uzlej ūdeni, sautē, kamēr gaļa pamīksta. tad oievieno ripiņās sagrieztus burkānus, sagrieztas sviesta pupiņu pākstiņas, puķkāpostu sadalītu pa posmiņiem. sautē, līdz viss mīksts. ja vajag, pieber vēl vegetu vai sāli. beigās pievieno kre3jumu vai ar miltiem uztumētu ūdeni vai pienu. var nepievienot neko, ja nepatīk trekns...

Komentāri

Mellene 2010. gada 28. marts 23:27
lieku 5 punktus!
Mellene 2010. gada 28. marts 23:26
Man sanāca ļoti garšīgi arī bez veselas dienas marinēšanas. Tiešām garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi