Sastāvdaļas
- Tītara fileja
- Dārzeņi - burkāni, puķkāposts, sviesta pupiņu pākstis, sīpols, pētersīļa saknes, krejums, nedaudz milti
- Garšvielas - vegeta, ķiploks, lauru lapas, dilles
- tītara fileju sagriež šķēlēs, pēc tam strēmelēs. liek traukā, apkaisot ar vegetu un pa starpām liekot sīpolu šķēlītes, ķiploka smalkas šķēlītes. virsū uzliek pāris lauru lapas, uzkaisa sasmalcinātas dilles [var arī ziedkopas]. liek ledusskapī, lai iestāvās.
- nākošā dienā [esmu gatavojusi arī pēc 2 dienām] liek čuguna sautējamā traukā [var arī vienkāršā katliņā], uzlej ūdeni, sautē, kamēr gaļa pamīksta. tad oievieno ripiņās sagrieztus burkānus, sagrieztas sviesta pupiņu pākstiņas, puķkāpostu sadalītu pa posmiņiem. sautē, līdz viss mīksts. ja vajag, pieber vēl vegetu vai sāli. beigās pievieno kre3jumu vai ar miltiem uztumētu ūdeni vai pienu. var nepievienot neko, ja nepatīk trekns...
2010. gada 28. marts 23:27
lieku 5 punktus!
2010. gada 28. marts 23:26
Man sanāca ļoti garšīgi arī bez veselas dienas marinēšanas. Tiešām garšīgi!
Pievienot komentāru
Pamatēdieni
Grūbu risoto ar šampinjoniem
Tīģergarneles kokosriekstu krēma un čili mērcē
Sātīgais kartupeļu sacepums
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

12 sātīgi un sildoši sautējumi aukstajām dienām

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2722 skatījumi -
Mammas kotletes
2382 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
2179 skatījumi -
Labākā soļanka
2176 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1961 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1933 skatījumi -
Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē
1631 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1557 skatījumi
Komentāri