Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepetis kārtainajā mīklā

2009. gada 29. septembris
Foto: Meda
Man patīk viss jaunais, tas bija man izaicinājums, kurš izdevās.
Pagatavošana
90 min
1. Karbonādes gabalu ierēvē ar sāli un pipariem un apcep no visām pusēm izkausētā sviestā (25 g). Gaļu atdzesē.
2. Sīpolus, ķiplokus un sēnes sasmalcina. Apcep atlikušajā sviestā. Noplūc timiāna lapiņas no zariem un pievieno sēņu, garšaugu masai. Pildījumu atdzesē un samaisa ar pastēti.
3. Uz izklātas mīklas kārtas liek gaļu, kuras viena puse pārklāta ar daļu pildījuma un pārklāj ar sieru. Tad pārziež otru gaļas pusi ar pildījumu un pārklāj ar sieru. Aizloka mīklu un ietin sānus, lai netek ārā.
4. Pannā ieklāj cepamo papīru, pārziež cepeti ar olu un cep 60 min. 180 grādos.

Labu apetīti!
Foto: Meda
Uz augšu