Sāļie auzu pārslu plācenīši

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Nepieciešams
  • Auzu pārslas - 200 g
  • Sīpoli - 200 g
  • Olas - 2 gb
  • Vegeta pēc garšas (var būt buljona kubiciņi)

Pagatavošana

35 min.
  1. Ieber traukā auzu pārslas, pieliek vegetu un aplej ar vārošu ūdeni, pārliek vāku un atstāj uz 15 min. sabriezt. Sīki sasmalcina sīpolus, liek klāt olas, visu samaisa. Ja šķiet, ka masa ir par šķidru var pievienot miltus. Cep eļļā Zeltaini brūnus. Pasniedz ar skābo krējumu.
  2. PS. To pašu var veidot arī kā saldos plācenīšus.

Komentāri

linda 2013. gada 29. janvāris 00:17
sanāk labi,es vl pivinoju klāt 4 daiviņas ķiploka ,tad vl izdomāju un pievinoju sagrieztus šampinjonus,,,ņamm

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni