Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sāļie auzu pārslu plācenīši

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Nepieciešams
  • Auzu pārslas - 200 g
  • Sīpoli - 200 g
  • Olas - 2 gb
  • Vegeta pēc garšas (var būt buljona kubiciņi)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Ieber traukā auzu pārslas, pieliek vegetu un aplej ar vārošu ūdeni, pārliek vāku un atstāj uz 15 min. sabriezt. Sīki sasmalcina sīpolus, liek klāt olas, visu samaisa. Ja šķiet, ka masa ir par šķidru var pievienot miltus. Cep eļļā Zeltaini brūnus. Pasniedz ar skābo krējumu.
  2. PS. To pašu var veidot arī kā saldos plācenīšus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas