Mājas muslis 2

Sastāvdaļas

  • 500 g auzu pārslas
  • 1 /2 gl. lobītu ķirbju sēklu
  • 1 gl. sadrupinātu riekstu
  • 1 /3 gl. sezama sēklu
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Dažādi žāvēti augļi pēc patikas
  • 2 -3 ēdk. medus
  • 2 ēdk. augu eļļas
  • 2 gl. ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Sajauc visas sausās sastāvdaļas kopā. Slapjo daļu samaisa blenderī un sajauc ar sausajiem produktiem. Masu izliek uz plāts, kas ieeļļota. karsē cepešķrāsni apmēram 120 grādu temperatūrā kādas 45 minūtes ik pa 5 -10 minūtēm apmaisot, kamēr viss ir pasauss un skaisti zeltains. Piejauc žāvētos augļus -rozīnes, plūmes, aprikozes, ābolus, dzērvenes utt.
  2. Atdzesē un uzglabā burkās. Var pagatavot arī lielākus krājumus ilgākam laikam. Labi, kad nav tā īsti laika neko pagatavot vai arī kā"krīzes uzkrājumi".
  3. Lieto ar pienu, sulām, putrām, grauž tāpat.
  4. Ļoti uzmundrinoši!

Komentāri

anna 2013. gada 10. marts 12:29
ljoti garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi