Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptas krabju nūjiņas

Ceptas krabju nūjiņas

FOTO: Depositphotos.com

Karijs piešķir īpašu aromātu un garšu, to aizmirst nevajadzētu. Pasniedz ar mērcītēm pēc izvēles, labi garšos gan ar saldo čili, gan tomātu mērci, gan vienkārsi majonēzi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g krabju nūjiņu
  • 2 olas
  • 4 ēd. k. miltu
  • 1 šķipsna/s karija
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakuļ olas, pievieno sāli un kariju.
  2. Šķīvī ieber miltus.
  3. Panna uzkarsē eļļu.
  4. Katru krabju nūjiņu apvārta miltos, ola un cep no visām pusēm, līdz zeltainas.

    Labu apetīti!
    Katru krabju nūjiņu apvārta miltos, ola un cep no visām pusē...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ātrā dārzeņu zupiņa

Ātrā dārzeņu zupiņa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas