Ceptas krabju nūjiņas

Ceptas krabju nūjiņas
Foto: Depositphotos.com
Karijs piešķir īpašu aromātu un garšu, to aizmirst nevajadzētu. Pasniedz ar mērcītēm pēc izvēles, labi garšos gan ar saldo čili, gan tomātu mērci, gan vienkārsi majonēzi.

Sastāvdaļas

  • 500 g krabju nūjiņu
  • 2 olas
  • 4 ēd. k. miltu
  • 1 šķipsna/s karija
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakuļ olas, pievieno sāli un kariju.
  2. Šķīvī ieber miltus.
  3. Panna uzkarsē eļļu.
  4. Katru krabju nūjiņu apvārta miltos, ola un cep no visām pusēm, līdz zeltainas.

    Labu apetīti!
    Katru krabju nūjiņu apvārta miltos, ola un cep no visām pusē...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

heislers 2012. gada 9. marts 17:06
Kā tad ir ar garšvielām? Vai sāls nav vajadzīga?
Zigmonds 2009. gada 18. septembris 21:03
Kā tad ir ar garšvielām? Vai sāls nav vajadzīga?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi