Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Biešu zupa tiem, kas nemāk pagatavot gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Marinētas bietes (500 ml burciņa)
  • 4 burkāni
  • Daži kartupeļi
  • Sīpols, ķiploka daiviņa
  • Desa ar taukumiņiem (mednieku vai kāda cita, kur iekšā taukumi)
  • Krējums skābais
  • Maggi Kostilja kubiciņi (3-4) atkarībā no tā cik stipru vēlas
  • Paredzēts aptuveni 4 personām
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus sagriež kubiciņos un liek vārīties katliņā (katliņā ieiet aptuveni 3 l).
  2. Kamēr vāras kartupeļi sarīvē burkānus, sagriež sīpolu un ķiploku un apcep uz pannas (eļļā vai margarīnā) uz mazas uguns, lai sīpoli un burkāni sāk palikt tā kā nedaudz caurspīdīgi. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, tad pievieno sacepto burkānu/sīpolu/ķiploka masu.
  3. Pievieno marinētās bietes no burciņas.
  4. Pēc tam sagriež kubiciņos vai mazās strēmelītēs desu . Desa, kurai ir taukumi piedos zupai smeķīgāku garšu. Desu apcep uz pannas, lai ir brūnīga.
  5. Katliņā vārošajai virai pievieno Maggi Kostilja kubiciņus , 3 vai 4 - atkarībā no tā cik stipru vēlas.
  6. Pašās beigās pievieno uz pannas apcepto desu. Ēd ar škābo krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas