Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena ņamma

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biezpiens-500g
  • Saldais krējums-1 paciņa
  • Auzu pārslas-1glāze
  • Cukurs-apmēram 150g
  • 1 ola
  • Augļi vai ogas, rozīnes
  • Želatīns-1 paciņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Apgrauzdē auzu pārslas ar 2 ēdamkarotēm cukura un atdzesē. Pagatavo želatīnu.
  2. Bļodā samaisa biezpienu, saldo krējumu, cukuru, olu, apgrauzdētās auzu pārslas.
  3. Pievieno sagrieztus augļus vai ogas-jo vairāk, jo veselīgāk! Pati pievienoju vasarā sasaldētus rabarberus. Pievieno izkausētu želatīnu un samaisa.
  4. Veidnes apakšu noklāj ar ābolu vai citu stingru augļu sķēlītēm. Saldākam efektam-ar cepumiem.
  5. Lej biezpiena masu veidnē un ievieto ledusskapī uz pāris stundām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas