Biezpiena ņamma

Sastāvdaļas

  • Biezpiens-500g
  • Saldais krējums-1 paciņa
  • Auzu pārslas-1glāze
  • Cukurs-apmēram 150g
  • 1 ola
  • Augļi vai ogas, rozīnes
  • Želatīns-1 paciņa

Pagatavošana

30 min.
  1. Apgrauzdē auzu pārslas ar 2 ēdamkarotēm cukura un atdzesē. Pagatavo želatīnu.
  2. Bļodā samaisa biezpienu, saldo krējumu, cukuru, olu, apgrauzdētās auzu pārslas.
  3. Pievieno sagrieztus augļus vai ogas-jo vairāk, jo veselīgāk! Pati pievienoju vasarā sasaldētus rabarberus. Pievieno izkausētu želatīnu un samaisa.
  4. Veidnes apakšu noklāj ar ābolu vai citu stingru augļu sķēlītēm. Saldākam efektam-ar cepumiem.
  5. Lej biezpiena masu veidnē un ievieto ledusskapī uz pāris stundām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi