Brīvdienu omlete-picca

Sastāvdaļas

  • Cauraudzis 4-šķēles, 5- šampinjoni, 1-tomāts 4 olas, tomātu mērce-2karotes, majonēze-2karotes, siers 150gr., loki 30gr

Pagatavošana

20 min.
  1. Apcep cauraudzi , tad liek klāt šķēlēs sagrieztus šampinjonus-apcep, tad piegriež klāt tomātu- visu cepapmēram 1-minūti, tad pārlej ar sakultu olu, liek virsū vāku un cep uz lēnas uguns kamēt, ola nav šķidra, tad liek virsū tomātu mērci majonēzi un pārkaisa ar rīvētu sietu,sasmalcinātus lokus, nogriež uguni uzliek vāku un ļauj sieram izkust. pasniedz ar rupmaizes grauzdiņu

Komentāri

normunds 2009. gada 17. septembris 11:16
izklausās garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi