Lielopu gaļa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 4 lieli kartupeļi
  • 250 g zaļie zirnīši (konservētie)
  • 2 tomāti
  • 4 burkāni
  • 500 g liellopa gaļa
  • 1 sīpols
  • 1 /2 l ūdens
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Kartupeļus nomazgā un liek cepties cepeškrāsnī aptuveni stundu 300 grādu temperatūrā.
  2. Liellopu, tomātus, burkānus un sīpolu sagriež gabaliņos. Liellopu liek katlā uz uguns, pielej eļļu. 5 min ļauj pacepties. Pievieno burkānus, tomātus un sīpolus. Ļauj vēl 8 min pacepties. pievieno sāli un piparus cik nu katram labpatīk.
  3. Pielej ūdeni. Atstāj vārīties aptuveni uz 1h un 15 min.
  4. Pasniegt:
  5. kartupeli pārgriež pa vidu gandrīz uz pusēm un ielek tur gaļas dārzeņu miksli.
  6. Ļoti skaisti un garšīgi.
  7. Labu apetīti! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi