Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ceptā siera kūka ar augļiem, biezpienu un riekstiem

Ceptā siera kūka ar augļiem, biezpienu un riekstiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 1 paciņa Selgas brūno cepumu
  • 30 g sviesta
  • 2 ēd. k. sulas (der jebkāda sula)
  • Saujiņa riekstu
  • Kūkas masai:
  • 500 g Mascarpone siera
  • 250 g biezpiena
  • 3 olas
  • Cukurs (pēc garšas)
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 1 paciņa pudiņpulvera
  • Konservēti augļi (persiki, ananāsi utt)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Pamatne:
  2. Cepumus sasmalcina smalkās drumstalās, sajauc ar sviestu un sasmalcinātiem riekstiem, pielej sulu.
  3. Masu cieši piespiež ietaukotas veidnes apakšā.
  4. Kūkas masa:
  5. Sakuļ olas.
  6. Biezpienu izberž caur sietu, sajauc ar Mascarpone sieru, cukuru, vaniļas cukuru, sakultajām olām. Kad veidojas viendabīga masa, pieliek pudiņpulveri.
  7. Daļu masas ielej veidnē pāri jau ieliktai cepumu kārta, tad izkārto pāri nosusinātus konservētos augļus.
  8. Pārlej atlikušo masu pāri un liek cepties cepeškrāsnī aptuveni 1 stundu un 10 minūtes 200 grādu temperatūrā.
  9. Cep līdz kūkas virspuse ir zeltaini brūna.
  10. Gatavu kūku pārkaisa ar nelielu daudzumu pūdercukura un izrotā ar persiku pusītēm.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ātrā dārzeņu zupiņa

Ātrā dārzeņu zupiņa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas