> Ceptā siera kūka ar augļiem, biezpienu un riekstiem
Ceptā siera kūka ar augļiem, biezpienu un riekstiem
ligucis
2009. gada 15. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
80 min
1. Pamatne:
2. Cepumus sasmalcina smalkās drumstalās, sajauc ar sviestu un sasmalcinātiem riekstiem, pielej sulu.
3. Masu cieši piespiež ietaukotas veidnes apakšā.
4. Kūkas masa:
5. Sakuļ olas.
6. Biezpienu izberž caur sietu, sajauc ar Mascarpone sieru, cukuru, vaniļas cukuru, sakultajām olām. Kad veidojas viendabīga masa, pieliek pudiņpulveri.
7. Daļu masas ielej veidnē pāri jau ieliktai cepumu kārta, tad izkārto pāri nosusinātus konservētos augļus.
8. Pārlej atlikušo masu pāri un liek cepties cepeškrāsnī aptuveni 1 stundu un 10 minūtes 200 grādu temperatūrā.
9. Cep līdz kūkas virspuse ir zeltaini brūna.
10. Gatavu kūku pārkaisa ar nelielu daudzumu pūdercukura un izrotā ar persiku pusītēm.