Mājas liķieris

4 1

Sastāvdaļas

  • Zemenes,var ķiršus,tikai kauliņus jāizņem
  • Cukurs
  • Šņabis

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagriež zemenes mazos gabaliņos,saber pudelē apmēram līdz pusei.Ja zemenes ir sasaldētas ziemai,var atsaldēt un tādas lietot.Tad pieber cukuru,cik nu kuram saldu gribas.Tad visu aplej ar šņabi līdz pudele pilna.Tad liek aukstā vietā,labāk ledusskapī.Katru dienu sakrata pudeli,kamēr cukurs izkusis.Sanāk ļoti garšīgs mājas liķieris vidēja stipruma,no 10 - 20 grādiem.

Komentāri

aija 2011. gada 3. septembris 11:06
šādu pašu variāciju var taisit no pieparmetram?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni