Melnā saldā maize

Sastāvdaļas

  • Olas 4gb
  • Cukurs 5 ēd.k
  • Kefīrs 0.5 l
  • Milti 3gl
  • Cepamais pulveris 1 paciņa
  • Cukurs apbrūnināšanai 3 ēd.k
  • Kanēlis
  • Krustnagliņas samaltas 3 gb

Pagatavošana

30 min.
  1. Cukuru uz sausas pannas sabrūnina, atšķaida ar karstu ūdeni(pavisam nedaudz). olas ar cukuru sakuļ, pielej kefīru, garšvielas, sabrūninātu cukuru un miltus.
  2. Pannā liek pergamentu un lej mīklu iekšā. uz mīklas uzkaisa cukuru, tad veidojas skaista grumbuļaina virsma. Tad cep cepeškrāsnī gatavu. Cik minūtes? aizmirsu:( Kad visa māja smaržo, ir gatavs!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi