Ābolu un plūmju ievārījums

Sastāvdaļas

  • Plūmes noblanšē,noņēm miziņas, izņem kauliņus un sagriež gabalos,ābolus nomizo izņem serdes unsadala šķēlēs

Pagatavošana

30 min.
  1. Plūmes kopā ar āboliem,ūdeni,kanēli untimiānu liek katlā,nosedz ar vāku, uzvāra un turpina varīt apmeram 5-10 miūtes.Pievieno ievārījuma cukuru un vara vēl 2 min..Noņem no plīts un uzmanīgi putas. Ievārijumu pildiet tīras ,izkarsētās burkās. Plūmju vieta var izmant. mellenes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi