Karstais podiņš ar cepeti

Sastāvdaļas

  • vegeta
  • majonēze provansas 100 gr
  • siers (Holandes) 150 gr
  • cepetis 300 gr
  • paprika(sarkana vai dzeltena) 1 gab
  • tomāti(vidēji) 2 gab
  • kartupeļi 3 gab
  • svaigi malti pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež vārītus kartupeļus kubiņos (aptuveni 2 x 2 cm), liek ugunsizturīgā traukā, nākošo kārtu liek sagrieztu papriku un sagrieztus tomātus, apber ar vegetu, pipariem un pārlej ar majonēzi. Nākošo kārtu liek cūkgaļas filejas cepeti gabaliņos (1.5 x 1.5cm) un kā pēdējo kārtu liek kubiciņos sagrieztu sieru. 20 minūtes karsē uzkarsētā cepeškrāsnī, kamēr siers ir izkusis un apcepies.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi