Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepts lasis apelsīnu marinādē

Cepts lasis apelsīnu marinādē

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 laša šķēles (3 cm biezas)
  • 100 g siera
  • 1.5 apelsīni (1 apelsīns sulai + 1/2 apelsīns šķēlītēm)
  • 2 ēd. k. vīna etiķa
  • Pipari
  • Sāls
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izspiež no apelsīna sulu un sajauc ar vīna etiķi.
  2. Laša gabalu ierīvē ar sāli un pipariem, iemērc pagatavotajā marinādē un notur 20 minūtes. Ja ir laiks, marinē stundu.
  3. Sarīvē sieru un sagriež 1/2 apelsīnu šķēlītēs.
  4. Pannu iezieš ar olīveļļu, zivs gabalus noklāj ar apelsīna šķēlēm un pārber ar sieru.
  5. Zivi cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 10 - 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Zivi cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 10  - 15...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas