Cepts lasis apelsīnu marinādē

Cepts lasis apelsīnu marinādē
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 laša šķēles (3 cm biezas)
  • 100 g siera
  • 1.5 apelsīni (1 apelsīns sulai + 1/2 apelsīns šķēlītēm)
  • 2 ēd. k. vīna etiķa
  • Pipari
  • Sāls
  • Olīveļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Izspiež no apelsīna sulu un sajauc ar vīna etiķi.
  2. Laša gabalu ierīvē ar sāli un pipariem, iemērc pagatavotajā marinādē un notur 20 minūtes. Ja ir laiks, marinē stundu.
  3. Sarīvē sieru un sagriež 1/2 apelsīnu šķēlītēs.
  4. Pannu iezieš ar olīveļļu, zivs gabalus noklāj ar apelsīna šķēlēm un pārber ar sieru.
  5. Zivi cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 10 - 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Zivi cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 10  - 15...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jānis Lulle 2. janvāris 09:02
Pagatavoju pēc šīs receptes un groziņu vakarā draugiem ( īpaši - draudzenēm) bija patiess pārsteigums!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi