Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
Recepte ir laba. Uztaisīju, bet secināju ka kanēļa ir par daudz.
Nākošgad atkal mējģināšu taisīt tikai kānēli likšu apmēram 1g uz vienu burku. Un mēģināšu ar vīnogām, to man dārzā daudz :)
Nākošgad atkal mējģināšu taisīt tikai kānēli likšu apmēram 1g uz vienu burku. Un mēģināšu ar vīnogām, to man dārzā daudz :)
Vērtējums
Atbildēt
Izcili garšīgs kompots. Nākamgad gatavošu vēl.
Vērtējums
Atbildēt
Gatavoju šo kompotu pagājušogad, man bija par daudz kanēlis, neskatoties uz to ka esmu kanēļa cienītāja, tāpēc jāliek laikam pavisam maziņš gabaliņš, tad noteikti būtu ok.
Vērtējums
Atbildēt
pagasgad taisiju tikai bez kanela un citrona, buja forsi.Domaju ka ar citronu un kaneli ir vel labak
Vērtējums
Atbildēt
man nepatīk karsēšana . es pārleju 2x ar sīrupu ,aizvākoju, apgāžu ar vāciņu uzleju sasedzu ar segu. pastāv kamēr atdziest ,tad uz pagrabu . stāv ļoti labi.
Vērtējums
Atbildēt
Super! paldies par šo recepti! Nu ir laiks, kad bieži ejam uz pagrabu, lai garšotu vasarā sastrādāto! Šis kompots ir dievīgs -- garšo visiem!
Vērtējums
Atbildēt
Nekas taču nav obligāts. Var arī nelikt kanēļa standziņu. Var arī nelikt brūklenes. Bet pielikt, piemēram, pīlādžogas.
Vērtējums
Atbildēt
Bet vai kanēļu standiņu jaliek obligāti?
Vērtējums
Atbildēt