Biezpiena-cepumu-riekstu eiforija

Sastāvdaļas

  • 3 kg biezpiens
  • 4 pakas cepumi "Selga"(brīva izvēle)
  • 0.5 l saldais krējums
  • Rieksti pēc izvēles

Pagatavošana

90 min.
  1. Ar gaļas āmurīti saspaida riekstus drumstalās,saputo saldo krējumu ar biezpienu,ber klāt riekstu drumstalas.
  2. Cepumus salauž mazos gabaliņos.
  3. Tam visam pāri lej vidēji biezu atdzesētu augļu...ogu ķīseli,kas nu kuram labāk iet pie sirds(kādi augļi,ogas).

Komentāri

Kika 2009. gada 10. septembris 20:34
un ko ar cepumiem lai dara?? :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi