Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar sviesta pupiņām

2009. gada 9. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Iesākumā sālsūdenī novāra apm. minūtes 15 sviesta pupiņas ar visām pākstīm (jāseko, lai viņas ir mīkstas, taču noteikti - ne izšķīdušas). Nokāš un nogriež pākstīm abus galus. Tad sagriež mazākos gabaliņos (es griežu uz pusēm).
2. Uz pannas eļļā apcep nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju. Pievieno un apcep smalki sagrieztu sīpolu, pievieno sagrieztu (vai caur spiedi sasmalcinātu) ķiploku. Pievieno saldo krējumu, sāli un garšvielas (kas nu kuram garšo) un pasautē uz nelielas uguns min. 15-20. Gatavs :)
3. Kā piedevas var izmantot varītus, ceptus kartupeļus, rīsus utt.
Uz augšu