Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni "kiš-miš" makaroni

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g jebkura veida makaroni
  • 500 g maltā gaļa
  • 1 /2 paciņa majonēzes
  • 200 g siers
  • 3 olas
  • 1 tomāts
  • Garšvielas pēc gaumes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Liek vārīties makaronus. Kamēr tie vāras, uz lielākas pannas cep malto gaļu. Klāt pievieno garšvielas (piemēram, es pati bēru baziliku, pētersīļus, sāli, piparus un nedaudz maltu muskatriekstu).
  2. Kad makaroni gatavi, tos nokāš un liek klāt pie maltās gaļas uz pannas. Pievieno olas un kubiciņos sagrieztu tomātu. To visu ik pa laikam apsamaisa un cep kamēr makaroni kļūst brūnāki (tā arī ir gaumes lieta, cik brūnus. Var cept ilgāk, kad viņi kļūst kraukšķīgi, var cept tikai tik ilgi, kad olas ir gatavas).
  3. Kad gatavs, pārlej ar majonēzi un pa virsu pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad uzliek vāku, lai pāris minūtes pastāv un ļauj izkust sieram.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas