Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
i
iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mana mamma gatavoja līdzīgi,pievienojot aspirīnu-ļoti labi gurķi sanāca.Es pati gatavoju ar pārliešanu,burkas nepastezēju,glabājas pat 2 gadus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā gurķus marinē mana vedekla! Bet es gurķus blanšēju, tad aspirīns nav vajadzīgs! Glabājas labi arī bez pastarizēšanas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu karam savs - jau ik gadus ādu ēdu un vēl neesmu neko kaitīgu sev novērojusi.....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes