Komentāri par: Mascarpone siera kūka

No siera kūkas neviens vēl nav atteicies. Gatavo pats vai liec pie darba kādu, kam padodas labāk, bet sevi iepriecināt ar ko gardu vienmērvajag!
Linda B 2016. gada 10. septembris 00:17
Sanaca loti labi...
Mārdža 2016. gada 15. marts 15:05
Kāpēc selgas pamatne jācep??? Vai nevar paņemt smilšu mīklas pamatni, uzliet maskarpones masu un visu kopā cept??!
Līga 2016. gada 15. marts 00:36
Pamatnei var likt pašgatavotu smilšu mīklu, lai nav jāēd selgas ķīmija,
Monta 2015. gada 8. marts 08:36
Kūka-ĻOTI garšīga. BET-ņēmu vērā iepriekšējos komentārus-pievienoju citrona sulu, cepu kopumā minūtes 25-30. Mascarpones siers man bija 400 g, vairāk nemaz nevajag. Visi ēda un slavēja!
Zenta 2014. gada 7. janvāris 22:18
nav jācep nr.3. 15 min.....un vēl pec tam 90 min ,nav taču gaļa kas jāgatavo,cepu ne vairāk kā 40 min,lai apakša nepaliek par ogli,kur tik aplami var uzrakstīt darbības norisi ...........izmēgināju vispār ļoti garšīga.........
Kate 2013. gada 26. jūlijs 15:43
kūkai tiešām vajadzīgs 1kg siera? nav par daudz?
Anda 2012. gada 11. oktobris 15:39
Ļoti, ļoti garšīga kūka :) Mans vīrietis to īpaši novērtēja - viņam ļoti garšoja tāpat kā pārējiem :) Super - iesaku visiem, jo recepte ir vienkārša!
Jelena 2012. gada 10. oktobris 11:54
Paldies par recepte! Es liku tikai 200gr cukura pie olas un vel izspiedu citronu sulu no limona. Un atd torte ir vel labak, ne parak salda un citron sula dod vel skabumu. Kopa viss ir loti loti garsigi!
Gunita 2012. gada 31. jūlijs 15:58
Esmu jau cepusi kādas 4reizes šo garšigo kūku. Viss sanāk garšigi, bet jā kad viņa cepās viņa paceļās augstak. Un tiklīdz viņa atdzies viņa paliek maza( malas es domāju) Kāpēc tā???Pasakiet lūdzu...
Vija 2012. gada 18. jūlijs 10:37
Šī kūka ir-tiešām garšīga.
Baiba 2012. gada 17. maijs 09:01
Man forma ir 26cm diametra un nekad nav gajusi pari malam, iespejams ka loti sakulat masu,ka celas ta augsa, vai forma mazaka...nav ne jausmas, kas pa vainu. Ja, es varu piekrist komenatiem,ka sanak kuka salda, tapec es vienmer taisu to auglu(zemenu vai avenu merci) kas ir skaba un loti labi sader kopa, nekad so kuku neesmu edusi vienu pasu bez skabas ogu merces. Bet cukuru drosi var likt mazak, nekas,iznemot,saldumu,nemainisies. Lai Jums izdodas!
Sanita 2012. gada 16. maijs 21:58
es tagad cepu, bet tikai ieskatijos komentaros. ari man iet pari un lieekas ka ir stipri par saldu ar tiem 400 gr :(
bet ceru, ka beigas bus labi :)
Linda 2012. gada 12. janvāris 12:05
Vēl jāpebilst, ka cepoties kūka ļoti, ļoti uzpūtās, tādejādi pārejot pāri malām. Iesaku ņemt dziļu trauku.
Linda 2012. gada 12. janvāris 12:04
Sorry, iepriekšējo komentāru rakstīja Linda, ne Baiba :)
Baiba 2012. gada 12. janvāris 12:02
Uzcepu šo kūku, bija ļoti garda un arī trekna, jo Mascarpone pats par sevi ļoti trekns. Tiešām sanāca 12 cilvēkus pabarot :) Piebēru 400 gr Optima līnija cukuru.. nezinu, vai cukurs tāds bija, taču sanāca dikti par saldu. Nākošreiz, izmantojot to pašu cukuru, bērtu uz pusi mazāk. Paldies!! Visi bija starā un pateicās man, savukārt es- Jums !!! :)
Baiba 2011. gada 19. decembris 11:18
Man kukas forma ir 26cm diametra laikam, un skaits atkkarigs no ta, cik lielos gabalinos griez, es esmu pacienajusi ar so kuku 12cilvekus!
Linda 2011. gada 19. decembris 09:34
Cik personām?
svetlana dzjubo 2010. gada 14. februāris 13:27
garshiigi
Vika 2009. gada 6. novembris 23:48
Ljoti garshiiga kuuka, peec receptes idelaai sanaak!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes