Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sīpolu klopsis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g Liellopa vai cūkgaļas filejas
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 lieli sīpoli
  • 1 tējk. miltu
  • 0.5 l piena
  • Lauru lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

65 min.
  1. Sagriež gaļas šķēlītes aptuveni 1 cm biezumā un saklapē ar gaļas āmuriņu.
  2. Gaļu apviļā miltos, kas sajaukti ar sāli un pipariem.
  3. Gaļu apcep uz pannas, lai rodas garoziņa - aptuveni 3 min, katru pusi, bet neizcep līdz galam.
  4. Gaļu sakārto kastrolī.
  5. Uz pannas sacep sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi un ieliek katliņā pie gaļas kopā ar tauciņiem no pannas.
  6. Pie gaļas pielej ūdeni, lai tā ir nosegta un sutina ar vāciņu aptuveni 40 min.
  7. Miltus sajauc ar pienu un ielej pie gaļas kastrolī.
  8. Pievieno sāli, piparus un lauru lapas un uz mazas uguns gatavo vēl aptuveni 15 min.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas