Sākums > Receptes > Deserti

Mammas biskvīta recepte

2009. gada 5. septembris
Foto: Linda Saule
Pagatavošana
100 min
1. Traukā ieliek margarīnu un ieber cukuru. Puto kamēr cukurs izšķīdis.
2. Pa vienai masā ieputo olas.
3. Kad olas ieputotas, tad uzber miltus. Paņem pustējkaroti sodas un tai spiež virsū no citrona sulu. Veidosies putas, spiež, kamēr viss izreaģējis (citādi būs riebīga garša).
4. Visu saputo.
5. Liek cepties 30-40min 200 grādu temperatūrā iekš cepamās veidnes. (Ja nav veidnes, tad var uztaisīt formu no follija)
6. Ja deg apakša, tad jāpaceļ augstāk, ja augša, tad jāpārklāj ar mitru papīru. Pārbauda nedaudz iedurot.
7. Izmanto tortēm un kūkām.
Uz augšu