Mammas biskvīta recepte

5 1

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 200 g margarīna
  • 1 glāze cukura
  • 3 olas
  • 1 glāze ar kaudzi miltu
  • 1 /2 tējkarotes sodas
  • Citrons

Pagatavošana

100 min.
  1. Traukā ieliek margarīnu un ieber cukuru. Puto kamēr cukurs izšķīdis.
  2. Pa vienai masā ieputo olas.
  3. Kad olas ieputotas, tad uzber miltus. Paņem pustējkaroti sodas un tai spiež virsū no citrona sulu. Veidosies putas, spiež, kamēr viss izreaģējis (citādi būs riebīga garša).
  4. Visu saputo.
  5. Liek cepties 30-40min 200 grādu temperatūrā iekš cepamās veidnes. (Ja nav veidnes, tad var uztaisīt formu no follija)
  6. Ja deg apakša, tad jāpaceļ augstāk, ja augša, tad jāpārklāj ar mitru papīru. Pārbauda nedaudz iedurot.
  7. Izmanto tortēm un kūkām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti