Sākums > Receptes > Zupas

Biešu zupiņa ar liellopa gaļu

2009. gada 5. septembris
Foto: Depositphotos.com
Ja vēlme pēc kreptīgākas porcijs, tad šķīvī var pievienot smalki sagrieztu ķiploka daiviņu un pusi ēdamkarotes galda etiķa.
Pagatavošana
90 min
1. Ielej katlā ūdeni un liek vārīties gaļu. Kad nepieciešams, ūdeni noputo.
2. Kad ūdens noputots, liek katlā nomizotu bieti, papildina ar sāli un pipariem.
3. Pēc aptuveni 40 min. no ūdens izņem bieti un zem auksta ūdens to atdzesē.
4. Vārīto bieti un svaigus, notīrītus burkānus sarīvē. Nomizotus kartupeļus sagriež kubiciņos. Kāposta galviņu sakapā.
5. Visus dārzeņus liek katlā pie gaļas un vāra aptuveni 20-30 min.
6. 5 min. pirms zupa ir gatava, pannā apcep sīpolu, kas smalki sakapāts. Liek katlā.
7. Izvelk gaļas gabalu no zupas un saplucina mazos gabaliņos, atkaulojot. Saplucināto gaļu ieliek zupā, samaisa.
Zupa ir gatava pasniegšanai! Katram šķīvī var pievienot skābo krējumu un svaigus zaļumus.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu