Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Biešu zupiņa ar liellopa gaļu

Biešu zupiņa ar liellopa gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Ja vēlme pēc kreptīgākas porcijs, tad šķīvī var pievienot smalki sagrieztu ķiploka daiviņu un pusi ēdamkarotes galda etiķa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5-0.7 kg liellopa filejas ar kauliņu
  • 2 vidējsas bietes
  • 2 lieli burkāni -
  • 4 vidēji kartupeļi
  • 1 mazs kāposts
  • 1 vidēji mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Ielej katlā ūdeni un liek vārīties gaļu. Kad nepieciešams, ūdeni noputo.
  2. Kad ūdens noputots, liek katlā nomizotu bieti, papildina ar sāli un pipariem.
  3. Pēc aptuveni 40 min. no ūdens izņem bieti un zem auksta ūdens to atdzesē.
  4. Vārīto bieti un svaigus, notīrītus burkānus sarīvē. Nomizotus kartupeļus sagriež kubiciņos. Kāposta galviņu sakapā.
  5. Visus dārzeņus liek katlā pie gaļas un vāra aptuveni 20-30 min.
  6. 5 min. pirms zupa ir gatava, pannā apcep sīpolu, kas smalki sakapāts. Liek katlā.
  7. Izvelk gaļas gabalu no zupas un saplucina mazos gabaliņos, atkaulojot. Saplucināto gaļu ieliek zupā, samaisa.
    Zupa ir gatava pasniegšanai! Katram šķīvī var pievienot skābo krējumu un svaigus zaļumus.

    Labu apetīti!
    Izvelk gaļas gabalu no zupas un saplucina mazos gabaliņos, a...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas