Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Marseļas salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 lapu salātgalviņa
  • 1 svaigs gurķis
  • 1 tomāts
  • 2 cieti vārītas olas
  • 2 sīpolloki
  • 3 - 4 diļļu zariņi
  • 2 zariņi pētersīļu
  • Mērcei
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • 1 tējk cukura
  • ¼ tējk maltu smaržīgo piparu
  • ¼ tējk malta koriandra
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Sasmalcini sastāvdaļas. Siļķi sagriez slīpos gabaliņos apmēram 1 cm platumā, salātus smalki saplūkā vai sagriez, gurķi un tomātu sagriez nelielos kubikos. Zaļumus sakapā. Olas pārgriez uz pusēm un katru pusi sagriez plānās šķēlītēs.
  2. Gatavo salātus un pasniedz. Atsevišķā traukā sajauc mērces sastāvdaļas, pievieno salātiem un viegli cilājot samaisi tos. ( sāli šiem salātiem Neliek). Ļauj pastāvēt 10 minūtes, lai garšas savelkās. Pasniedz kā aperatīvu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas