Karstie salāti la rioja

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 2 zaļie cukini
  • 2 burkāni
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 zaļā paprika
  • 1 dzeltenā paprika
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 200 ml Spāņu sarkanvīna [iesaku Rioja Baja reģiona vīnu, bet derēs jebkāds crianza, lētā gala, sarkanvīns]
  • Neliela bunte pētersīļu lapu

Pagatavošana

40 min.
  1. 1. cukini sagriež plānās ripiņās, burkānus sarīvē, sīpolus, dzelteno un zaļo papriku sagriež kubiņos, bet sarkano papriku strēmelītēs. Uzkarsē pannu un pievieno nedauz augu eļļas. Dārzeņus apsautē 8 minūtes uz vidējas uguns.
  2. 2. Sautējumam pievieno saspiestu ķiploku, sāli un piparus pēc garšas, tad pievieno sarkanvīnu un turpina sautēt 10 minūtes maisot.
  3. 3. Kad dārzeņi ir kļuvuši mīksti, neļauj tiem izšķīst, pārkaisa ar svaigam, labi sakapātām, pētersīļa lapiņām un ēdiens ir gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi