Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Čilli bez gaļas [chili sin carne

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 zaļā paprika
  • 3 kartupeļi
  • 2 baltie sīpoli
  • 2 ēdamkarotes oliveļļas
  • 3 -4 ķiploku daiviņas
  • 2 tējkarotes paprikas pulvera
  • 200 g dārzeņu buljona [1 kubiņš]
  • 400 g konservētu pupiņu [iesaku bonduelle sarkanās pupas ar čilli salsu]
  • 2 tomāti
  • 1 /2 bunte svaiga bazilika
  • 1 -1.5 čilli pipars
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. 1. Dārzeņus sagriež kubiņos [zaļo papriku, sīpolus, kartupeļus]
  2. 2. Katliņā sakarsē eļļu un pievieno sakapātos dārzeņus, tos sautē ~8minūtes.
  3. Sautējumam pievieno smalki sagrieztu čilli piparu un paprikas pulveri. Pievieno dārzeņu buljonu un vāra 10 minūtes.
  4. 3. Sautējumam pievieno pupiņas un smalki sagrieztos tomātus, saspiestos ķiplokus un bazilika lapiņas, visu vēl vāra uz lēnas uguns 10.min
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas