Čilli bez gaļas [chili sin carne

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 zaļā paprika
  • 3 kartupeļi
  • 2 baltie sīpoli
  • 2 ēdamkarotes oliveļļas
  • 3 -4 ķiploku daiviņas
  • 2 tējkarotes paprikas pulvera
  • 200 g dārzeņu buljona [1 kubiņš]
  • 400 g konservētu pupiņu [iesaku bonduelle sarkanās pupas ar čilli salsu]
  • 2 tomāti
  • 1 /2 bunte svaiga bazilika
  • 1 -1.5 čilli pipars
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. 1. Dārzeņus sagriež kubiņos [zaļo papriku, sīpolus, kartupeļus]
  2. 2. Katliņā sakarsē eļļu un pievieno sakapātos dārzeņus, tos sautē ~8minūtes.
  3. Sautējumam pievieno smalki sagrieztu čilli piparu un paprikas pulveri. Pievieno dārzeņu buljonu un vāra 10 minūtes.
  4. 3. Sautējumam pievieno pupiņas un smalki sagrieztos tomātus, saspiestos ķiplokus un bazilika lapiņas, visu vēl vāra uz lēnas uguns 10.min

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi