Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Krēmzupa ar cukini

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 dzeltenie cukini
  • 2 baltie sīpoli
  • 1 karote kviešu miltu
  • 200 g skābā krējuma [15%]
  • 700 g dārzeņu buljona [2-3 kubiņi]
  • 2 -3 tējkarotes karija
  • Kaijenas pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. 1. Cukini pārdala gareniski uz pusēm. Pusotru cukini nomizo un sagriež smalkos salmiņos, bet atlikušo cukini ar visu mizu sagriež plānos pusmēnestiņos, vai ceturtdaļmēnestiņos. Sasmalcina sīpolus.
  2. 2. Katliņā, kas malziet ietaukots ar oliveļļu, cep salmiņos sasmalcinātos sukini kopā ar sīpoliem, kamēr masa sāk šķīst laukā. Tikmēr var karstā ūdeni izškīdināt dārzeņu buljona kubiņus.
  3. 3. Kad cukini un sīpolu masa ir izšķīdusi tai pievieno kariju, visu kārtīgi apmaisa, līdz masa ir vienmērīgi dzeltena, tai pievieno krējumu un miltus, nedrīkst aizmirst arī buljonu. Zupu maisot vēl vāra 5 minūtes un pirms pašām beigām pievieno vēl šķipsniņu karija un kaijenas piparu garšai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas