Kabaču sautējums (krīzes)

Sastāvdaļas

  • Neliels kabacis ar maigu miziņu
  • 200 g cūkas vai vistu akniņas
  • 1 mazs sīpols
  • 1 neliels burkāns
  • 2 kartupeļi
  • Sāls
  • Karijs
  • 1 ĒK cepameļļa ( nav ieteicama saulespuķu)
  • Lauru lapa
  • 1 ĒK krējuma
  • Pipari pēc izvēles

Pagatavošana

15 min.
  1. uzkarsē eļļu, liek cepties strēmelēs sagrieztas akniņas, sarīvētu burkānu un smalkās ripiņās sagrieztu sīpolu.
  2. pēc 5 min. pievieno stēmelēs sagrieztu kabaci, kartupeļus - pacep 3-4 min un aplej ar 100 ml ūdens. pievieno sāli un liek sutināties zem vāka 5 -7 min. tad pievieno krējumu, laurlapu un kariju pēc savas garšas.
  3. sutina vēl 3- 5 min. līdz liekais šķidrums uzsūcies)
  4. P.S
  5. īpašo garšu dod tieši lauru lapa svienojumā ar krējumu
  6. lai pastiprinātu aromātu - beigās pievieno šķipsnu cukura
  7. vēl der klāt ķiplociņš

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi