Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču sautējums (krīzes)

2009. gada 3. septembris
Foto: linda ločmane
Pagatavošana
15 min
1. uzkarsē eļļu, liek cepties strēmelēs sagrieztas akniņas, sarīvētu burkānu un smalkās ripiņās sagrieztu sīpolu.
2. pēc 5 min. pievieno stēmelēs sagrieztu kabaci, kartupeļus - pacep 3-4 min un aplej ar 100 ml ūdens. pievieno sāli un liek sutināties zem vāka 5 -7 min. tad pievieno krējumu, laurlapu un kariju pēc savas garšas.
3. sutina vēl 3- 5 min. līdz liekais šķidrums uzsūcies)
4. P.S
5. īpašo garšu dod tieši lauru lapa svienojumā ar krējumu
6. lai pastiprinātu aromātu - beigās pievieno šķipsnu cukura
7. vēl der klāt ķiplociņš
Uz augšu