Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pupiņu un tomātu sautējums

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tomāti (pēc svara - 2x mazāk, nekā pupiņas)
  • Pupiņas - baltās vai sarkanās
  • Tomātu mērce
  • Baziliks
  • Oregano
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ja pupiņas nav no bundžas, tad tās nepieciešams iepriekš nomērcēt un izvārīt
  2. Pannā olīveļļā apcep 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  3. Pievieno smalki sagrieztus tomātus, baziliku, oregano, sāli un piparus un 5 minūtes sautē
  4. Pielej mazliet ūdeni, pusglāzi tomātu mērces un pupiņas, samaisi, uzliec vāku un sautē apm. 10 minūtes, regulāri maisot.
  5. Tas arī viss. Var pasniegt ar krējumu, rīvētu parmezānu vai vienkārši tāpat
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas