Enchiladas

Enchiladas
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa enchiladas
  • Malta gaļa
  • 250 g sīpolu
  • 1 bundža brūno pupiņu
  • Kukurūza
  • Siers
  • „Texmex” garšvielas
  • Skābs krējums
  • Tomātu pasta

Pagatavošana

25 min.
  1. Apcep sīpolu, malto gaļu, pievieno garšvielas, sāli, pupiņas un kukurūzu.
  2. Enchiladā tin iekšā sacepto maisījumu, pārsmērē ar tējkaroti tomātu pastas, uzkaisa sieru.
  3. Ievieto krāsnī līdz siers izkusis. Pasniedz ar tējkaroti skābā krējuma. Dekorē ar zaļumiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Viesutrs 2011. gada 27. decembris 11:04
Svēēiki,man te tāds neliels jautājums,man kā diezgan dziļu lauku iedzīvotājam tādas Echiliādas nav pieejamas,vai nevar izmantot ko līdzīgu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi