Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta vistas fileja ar tomātu salātiem

Pildīta vistas fileja ar tomātu salātiem

FOTO: Maija Strode

Ātri gatavojama, sulīga un garšīga vistas fileja ar citiem gardumiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 gabaliņi vistas filejas ap 600 g kopā
  • ½ paprika ap 100 g
  • 100 g cepamu sēņu
  • 30 g sviesta
  • 2 tējk. sinepju
  • 4 ēd. k. krējuma
  • 4 tējk. rīvēta siera
  • 4 lieli tomāti
  • 1 zariņš bazilika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Notīra, sagriež un sacep sviestā sēnes.
  2. Tomātus sagriež šķēlēs un pārkaisa ar sakapātu baziliku. Tomātus ieliek ledusskapī.
  3. Fileju izklapē. Katrā gabalā ieliek nedzaudz sēņu, sagrieztu papriku, aizloka ciet. No abām pusēm apcep eļļā.
  4. Vistas gabalus liek stikla traukā, apsmērē katru ar ½ tējkaroti sinepju, 1 ēdamkaroti krējuma, pērkaisa ar 1 tējkaroti siera. Uzliek vāku un sutina karstā cepeškrasnī 20 min.
  5. Vistas fileju pasniedz kopā ar tomātu salātiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas