Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta vistas fileja ar tomātu salātiem

2009. gada 2. septembris
Foto: Maija Strode
Ātri gatavojama, sulīga un garšīga vistas fileja ar citiem gardumiem.
Pagatavošana
40 min
1. Notīra, sagriež un sacep sviestā sēnes.
2. Tomātus sagriež šķēlēs un pārkaisa ar sakapātu baziliku. Tomātus ieliek ledusskapī.
3. Fileju izklapē. Katrā gabalā ieliek nedzaudz sēņu, sagrieztu papriku, aizloka ciet. No abām pusēm apcep eļļā.
4. Vistas gabalus liek stikla traukā, apsmērē katru ar ½ tējkaroti sinepju, 1 ēdamkaroti krējuma, pērkaisa ar 1 tējkaroti siera. Uzliek vāku un sutina karstā cepeškrasnī 20 min.
5. Vistas fileju pasniedz kopā ar tomātu salātiem.
6. Labu apetīti!
Uz augšu