Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
i
irena
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ta var konzervet ari ogas piemeram ziemas avenes
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mīļš paldies man viss sanāca super, izskida arī želatīns tagad tik gaidīšu kad sastingst
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai kāds varētu pateikt, tā marināde karsta jālej tajās piepilditajas burciņās?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Ra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gan želatīnu īzšķidinu marinādē un kad atdzisis konservs uz dažām stundām ievietoju ledusskapī.Ar laiku sarec arī pagrabā ja tas ir vēss.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zakis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man sanaca loti labi,nelieku gurkus un citus kramus tikai loti planas sipolu ripinas, nemu ideali savaigus tomatus,beru sausu zelatinu,un siltu marinadi ar melniem pipariniem,smarzigiem pipariem, lauru lapu.kadu melno piparinu saspiestu starp divam edamkarotem lieku ari burcina,lai saldkskaba garsa,marinadi nedaudz padzeseju un tad leju iekša karseju 10-15min.atdzesejot sarec bez ledusskapja, loti gardi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liega
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jālej auksts ūdens, tad želatīns uzbriest un pēc tam pasterizējot izkūst. Un es lieku 1 tēj.k. uz 0,5l burku un sarec. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Valentīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pareizāk būtu- pasterizēt! Jo sterilizēt( nu nevajag jau uzreiz tik rupji- par dzīvniekiem vai sievietēm) mājās apstākļos nav iespējams, tur vajadzīga cita temperatūra!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
saule
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ko darīt, ja želatīns pietiekami nesarec? jau otrā diena pienākusi... drīkst karsēt vēlreiz, pieberot papildus želatīnu?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivonna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es uz 1 litru marinādes lieku 1 ēd k sāls, 2,5 cukura un 3 etiķa esences, citādi manuprāt pievienojot želantīnu stiprums un garša pazūd
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ivonna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es par sāls un cukura daudzumu- uz 1 l ūdens tomātiem želejā jāliek 1 ēdk sāls, 2,5 cukurs un 3 et esences, ja liek mazāk, tad tomātiem ir pliekana garša
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sibilla
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Un vēl sterilizācija tiek veikta arī dzīvniekiem vai cilvēkiem, lai likvidētu auglību. Parasti (Siev. kārtai)- nosienot vai pārgriežot olvadus!
:)))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sibilla
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sterilizēt nozīmē - burkas (ar pildījumu) salikt piemērota lieluma katlā, kur apakšā ieklāta drāna.Saliek tur piepildītās burkas, pielej ūdeni, lai būtu līdz burku kakliņiem un liek karsēties. Kad ūdens tuvu pie vārīšanās, pagriež mazāku gāzes padevi, lai noturētu apm95 grādi T ūdenim. Ja tās ir 0.5l burkas ar tomātiem- pietiek ar 10-15 min.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es ar želatinu sen tā daru un viss kārtibā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jekabs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
pilnigs absurds ,zelatins neizskīst tas paliek pikucī un labākais ko var sagaidīt ka uzsāujot burka nesaspridzinās citu!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mārīte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sterilizē - burkas liek katlā ar ūdeni, to uzvāra un attiecīgi pēc receptes vēl pavāra uz mazas uguns. šie salāti laikam 15 minūtes jākarsē pēc uzvārīšanās.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es ļoti atvainojos. Ko Jūs saprotat ar vārdu Sterilizē, respektīvi kā to dara?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes