Tomātus ripiņās, sīpolus ripiņās - liek kārtām burkās, arī svaiga gurķa šķēlītes, sīki grieztu ķiplociņu, dillītes, baziliku, seleriju. Un pats galvenais knifs - sausu želatīnu pa kārtām jau burkā!!!!! uz 0,5 l burku divas tējkarotes.
Pārlej ar marinādi, sterilizē, aizvāko, saskalo, atdzesē līdz istabas t*, tad ledusskapī, lai sastings, un uz pagrabu.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
Tomāti
Sīpoli
Svaigs gurķis
Ķiploks
Dilles
Baziliks
Selerija
0.5 Želantīns – uz 0,5l burku 2 TK
Marinādei uz litru ūdens:
1 ēd. k. sāls
1 ēd. k. cukurs
1 ēd. k. esences
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Tomātus ripiņās, sīpolus ripiņās - liek kārtām burkās, arī svaiga gurķa šķēlītes, sīki grieztu ķiplociņu, dillītes, baziliku, seleriju. Un pats galvenais knifs - sausu želatīnu pa kārtām jau burkā!!!!! uz 0,5 l burku divas tējkarotes.
Pārlej ar marinādi, sterilizē, aizvāko, saskalo, atdzesē līdz istabas t*, tad ledusskapī, lai sastings, un uz pagrabu.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
irena2016. gada 13. septembris 13:58
ta var konzervet ari ogas piemeram ziemas avenes
Liana 2016. gada 11. jūlijs 21:45
Mīļš paldies man viss sanāca super, izskida arī želatīns tagad tik gaidīšu kad sastingst
Liana 2016. gada 11. jūlijs 21:30
Vai kāds varētu pateikt, tā marināde karsta jālej tajās piepilditajas burciņās?
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri