Dārzeņu mix želejā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Tomāti
  • Sīpoli
  • Svaigs gurķis
  • Ķiploks
  • Dilles
  • Baziliks
  • Selerija
  • 0.5 Želantīns – uz 0,5l burku 2 TK
  • Marinādei uz litru ūdens:
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. cukurs
  • 1 ēd. k. esences

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus ripiņās, sīpolus ripiņās - liek kārtām burkās, arī svaiga gurķa šķēlītes, sīki grieztu ķiplociņu, dillītes, baziliku, seleriju. Un pats galvenais knifs - sausu želatīnu pa kārtām jau burkā!!!!! uz 0,5 l burku divas tējkarotes.
  2. Pārlej ar marinādi, sterilizē, aizvāko, saskalo, atdzesē līdz istabas t*, tad ledusskapī, lai sastings, un uz pagrabu.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

irena 2016. gada 13. septembris 13:58
ta var konzervet ari ogas piemeram ziemas avenes
Liana 2016. gada 11. jūlijs 21:45
Mīļš paldies man viss sanāca super, izskida arī želatīns tagad tik gaidīšu kad sastingst
Liana 2016. gada 11. jūlijs 21:30
Vai kāds varētu pateikt, tā marināde karsta jālej tajās piepilditajas burciņās?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi