Kartupeļi ar puķkāpostiem

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja izmēra kartupeļi
  • 1 puķkāposts
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 2 vidēja izmēra tomāti
  • Sāls
  • Olīveļļa
  • 1 tej.k. garam masala
  • 1 tej.k. koreandra pulvera
  • 1 tej.k. kurkuma pulvera
  • 1 tej.k. čilli pulvera
  • 1 tej.k. cumin sēklas (indiešu ķimenes)
  • Pēc izvēles svaigs koreandrs/kinza un mazliet piparmētras

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakarsētā pannā ielej olīveļļu un liek cepties smalki sagrieztus sīpolus, kad sīpoli ir zeltaini pieliek arī sagrieztus ķiplokus kādu brīdi tos pacep un tad pievieno sasmalcinātus tomātus (bez mizas) masu pasautē un tajā saber garšvielas (visas garšvielas +/- pēc garšas).
  2. Masai pievieno sagrieztus kartupeļus un sāli.
  3. Kad kartupeļi ir pusgatavi pieliek arī puķkāpostus.
  4. Sautē uz lēnas uguns līdz puķkāposti un kartupeļi ir mīksti.
  5. Pasniedz ar sasmalcinātu koriandru un svaigu piparmētru.
  6. (Loti garšīgi un vienkārši ir tos pasniegt ar pita maizi)

Komentāri

Maruta 2013. gada 14. maijs 21:53
absolūti nekas īpašs -cepti kartupeļi ar puķkāpostiem un garšvielām.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi