Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mana lazanja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Lečo
  • Lazanjas plāksnes
  • Tomāts
  • Siers
  • Zaļumi
  • Piens
  • Olives ( melnas )
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kārto lazanju - viena kārta ar malto gaļu un sīpoliem (iepriekš apceptiem), otra ar paštaisīto lečo - un tā sakārto līdz cepamā traukā vairs nav vietas. Augšējā kārtā salieku kārtām plāni sagrieztas tomātu ripiņas, uzberu rīvētu sieru zaļumus un melnas olives, traukā ieleju pienu, atstājot apmēram 2 cm no trauka augšas un cepu 40 minūtes. Kad lazaņja ir gatava, izņem no krāsns un pagaida 10 minūtes, lai varētu vieglāk sagriezt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas