Mana lazanja

3 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa
  • Sīpoli
  • Lečo
  • Lazanjas plāksnes
  • Tomāti
  • Siers
  • Zaļumi
  • Piens
  • Olives ( melnas )

Pagatavošana

60 min.
  1. Kārto lazanju - viena kārta ar malto gaļu un sīpoliem (iepriekš apceptiem), otra ar paštaisīto lečo - un tā sakārto līdz cepamā traukā vairs nav vietas. Augšējā kārtā salieku kārtām plāni sagrieztas tomātu ripiņas, uzberu rīvētu sieru zaļumus un melnas olives, traukā ieleju pienu, atstājot apmēram 2 cm no trauka augšas un cepu 40 minūtes. Kad lazaņja ir gatava, izņem no krāsns un pagaida 10 minūtes, lai varētu vieglāk sagriezt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni