Sākums > Receptes > Deserti

Bumbieru gardums ar šokolādi

2009. gada 1. septembris
Foto: Depositphotos.com
Šis ir izcils un gards veids kā izmantot bumbierus.
Pagatavošana
60 min
1. Nomizo bumbierus. Saliek tos katlā, tad liek to uz plīts un pielej nedaudz ūdeni, tikai tik, lai nepiedegtu. Apm. 2 cm no katla apakšas.
2. Uzber kanēli, tā, lai tiek uz katra bumbiera. Uzber pāri cukuru.
3. Atsāj vārīties kādas 10 min., tad skatās vai bumbieri ir jau mīksti, taču jāuzmanās, lai tie neizjuktu. Kad gatavi, noceļ katlu no plīts, lai tas atdziest.
4. Salauž šokolādi gabaliņos un liek to katliņā. Pielej pienu - 1 cm no katliņa apakšas.
5. Ieslēdz plīti, kušanas laikā lēnām maisa šokolādi līdz tā izkususi vienmērīgā masā.
6. Servēšana. Saliek bumbierus, pārlej ar šokolādes mērci un apkaisa ar mandeļu skaidiņām.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu