Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētu gurķu kārums

Var baudīt jau otrā dienā! Ņammīgi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gurķi - šķēlītēs (var arī gareniski)
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • Marinādei:
  • 1 l ūdens
  • 1 glāze/s cukura
  • 2 ēd. k. sāls
  • 3 ēd. k. eļļas
  • 1 glāze/s etiķa 9%
  • Paprikas šķēlītes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķus, ķiplokus saliek burkās.
  2. Vāra marinādi - visu kopā, arī etiķi. Kad sāk vārīties, ieliek paprikas šķēlītes tik daudz,cik burku un vāra 7 min.
  3. Tad katrai burciņai ar gurķiem uzliek virsū vienu paprikas šķēlīti un pārlej ar marinādi, aizvāko un sasedz silti līdz nākamai dienai. Var vākot ar metāla vākiem vai uzskrūvējamiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas