Kabači franču-gaumē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 vidējs kabacis
  • 200 g Holandes/Krievias siera
  • 1 -2 daiviņas ķiploka
  • 100 ml majonēzes
  • 2 tomāti
  • 2 olas
  • Sāls/vegetta pēc garšas

Pagatavošana

15 min.
  1. Kabaci sagriež ripiņās.
  2. Olā (sāls pēc garšas) apcep uz pannas no abām pusēm.
  3. Sarīvēto sieru un ķiploku un samaisa ar majonēzi.
  4. Sagriež tomātus aplīšos.
  5. Izliek gatavos kabačus uz šķīvja, pa virsu kārto tomātus un siera maisījumu.
    Izliek gatavos kabačus uz šķīvja, pa virsu kārto tomātus un...
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi