Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
11
Jaunākie Vecākie
D
Diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lasiju komentarus un domaju vai ir verts taisit tadu torti, bet tomer uztaisiju, un man viss sanaca, sanaca ljoti garshiga torte ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es sobriid gatavoju medus kucinju,bet nu ne visu pec sis receptites...vienigi es aizmirsu pielikt sodu nu nezinu ka sanks,gala merki jau redzesim :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
w
winnis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man arii nesanaaca :( .varbuut glaazes ir domaatas tada lieluma kaa shotinu glaazes?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kaukas
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nekas nesanaca jo parak cieta mikla. un nev ajag tik daudz cukura miklai
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rebeka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Visu gatavoju kā receptē, bet nekas nesanāca, jo 3 glāzes cukura (tas ir gandrīz 1kg) miltos nekūst, līdz ar to mīka ir nevis mīkla, bet gan sausa un drupena, kura uz pannas ir jāizrullē, arī sodas ir stipri par maz, jo mīkla nemaz neveido poras un cepjot 10min viņa sadeg un garšo pēc piparkūkas un nevis pēc medus. Esmu ļoti vīlusies, bet pēc skata izskatījās tik skaista. Pēc šīs receptes netaisiet, neiesaku, meklējiet kādu citu, jo sodu vajag vismaz tējkaroti un cukurs pietiek 1 glāze.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
f
fifa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti cienijamais(-jama) yjfyrd kungs/kundze!!!!!!
Ka gatavot so torti viss ir siki aprakstits un ja Jus nemakat lasit un to saskatit tad nevainojiet receptes ipasnieku.. ir noradit gan tas cik jacep katra dala gan tas cik daudz vajag sastavdalas un ja Jus butu gudraks(-a) tad saprastu ka lai kuka butu gardaka tad vinu uzreiz neest bet atstat ledusskapi uz paris stundam vai ari lidz nakamajam ritam.. ceru ka es Jus, yjfyrd kungs/kundze esmu apgaismujusi!!! jauku Jums dienu un lai izdodas izcept!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lyjfyrd
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
normala recepte... ne gradi raxtiti... cik daudz krejuma.. . Parasti recepte visu siki apraksta. Cik daudz vajag un cik ilgi kuka jatur pirms esanas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīga medus tortes recepte atrodama šeit -> http://estebiju.blogspot.com/2011/04/piektdiena-1-aprilis.html
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inguna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
un cik ilgi laut vinjai iestaveties vai var est uzreiz?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lelde
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
namiii :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
y
yjhymk hyjmfkm
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
domāju ka sanāks :)
nē tomēr nesanaaca :p
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes