Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Medus torte

FOTO: Dace Dobrinina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 ēd. k. medus
  • 3 olas
  • 100 g sviesta
  • 4 glāze/s miltu
  • Soda (uz naža gala)
  • 3 glāze/s cukura
  • Pildījumam:
  • Krējums
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 banāns rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Ūdens peldē izkausē medu ar sviestu.
  2. Olas sajauc ar cukuru (nav oligāti ar mikseri). Masai pievieno izkausēto medu ar sviestu, pievieno miltus, sodu. Maisa līdz izveidojas mīkla.
  3. Sadala mīklu 7 daļās. Katru daļu liek uz plātes un cep cepeškrāsnī 10-15 min., līdz kļūst zeltaini brūna. Tā sacep visas daļas.
  4. Kamēr dziest, taisa pildījumu: - krējumu ielej bļodā pievieno glāzi cukura un kārtīgi samaisa.
  5. Kad daļas atdzisušas, klāj virsū krējuma un cukura pildījumu, un tā visas daļas, liekot vienu virsū otrai.
    Rotā ar banānu.

    Labu apetiti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums

Biezpiena sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA