Medus torte

2009. gada 28. augusts
Foto: Dace Dobrinina
Pagatavošana
90 min
1. Ūdens peldē izkausē medu ar sviestu.
2. Olas sajauc ar cukuru (nav oligāti ar mikseri). Masai pievieno izkausēto medu ar sviestu, pievieno miltus, sodu. Maisa līdz izveidojas mīkla.
3. Sadala mīklu 7 daļās. Katru daļu liek uz plātes un cep cepeškrāsnī 10-15 min., līdz kļūst zeltaini brūna. Tā sacep visas daļas.
4. Kamēr dziest, taisa pildījumu: - krējumu ielej bļodā pievieno glāzi cukura un kārtīgi samaisa.
5. Kad daļas atdzisušas, klāj virsū krējuma un cukura pildījumu, un tā visas daļas, liekot vienu virsū otrai.
Rotā ar banānu.

Labu apetiti!
Uz augšu