Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Sārtie gurķīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Jāņogas
  • 1 ēd.k. garšvielas gurķu marinēšanai
  • Marinādei: uz 1 l ūdens
  • 2 ēd.k. sāls
  • 3 ēd.k. cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzvāra marinādi. Burkā (labāk 700 ml) ieber garšvielas un stateniski liek nomazgātus gurķus (diezgan cieši), pa starpām labi daudz pieber jāņogas, uzlej marinādi. Liek sterilizēties līdz gurķi maina krāsu, aizvāko (var ar skrūvējamo vāciņu).
  2. Gurķi domāti tiem, kam negaršo vai nepatīk marinādes ar etiķi, kā arī gurķi neparastā krāsā - sarkanīgi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas