Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs tomātu-krējuma mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½ kg zivs fileja
  • 2 sīpoli
  • 200 g tomātu mērces
  • 200 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivs filejas gabaliņus apvīļā miltus un cep sakarstētā eļļā. Filejas vietā var ņemt arī butes. Izceptos gabaliņus kārto katliņā, pārklāj ar ripiņās sagrieztu sīpolu kārīņu, pārziež ar tomātu mērci, pārlej krējumu, tad atkal liek zivi, sīpolus, tomātu mērci, krējumu.
  2. Sautē 20-30 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, bet ļoti garšīgs šis ēdiens ir arī auksts kā uzkoda.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas