Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lazanja ar sēnēm un sieru

2005. gada 9. aprīlis
Foto: Baiba Orbidāne
Pagatavošana
60 min
1. Uzvāra maisījumu no buljona, piena un saldā krējuma. Savāra kopā ar miltu mērci un vāra 1 minūti. Pievieno garšvielas Dārzeņus notīra, smalki sagriež. Aptuveni 8 minūtes blanšē 100 ml vāroša ūdens. Nolej ūdeni. Notīra un sagriež sēnes. Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Formas apakšā ielej nedaudz mērces. Kārtās liek lazanjas plāksnes, dārzeņus, sēnes un mērci. Pēdējo liek lazanjas plāksni, pārlej ar mērci, pārkaisa sieru. Cep 30 minūtes. Gatavu pārkaisa ar pētersīļiem.
Uz augšu