Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Viltotie kāpostu tīteņi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Viens neliels kāposts
  • Divas paciņas rīsu
  • 500 g maltas gaļas
  • 500 ml tomātu mērce vai saldais krējums
  • Sāls, maltie pipari un graudi, lauru lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež kāpostu, pielej glāzi ūdens, pieliek piparu graudus, lauru lapas un sāli, liek vārīties, līdz kļūst mīksti.
  2. Tajā pašā laikā citā katliņā liek vārīties rīsu un cep malto gaļu.
  3. Kad Kāposti mīksti, rīsi izvārīti un maltā gaļa izcepta, visu pie kāpostiem saliek kopā, pieliek tomātu mērci vai saldo krējumu un pasautē kādas 5min.
  4. Ja taisa ar tomātu mērci, garšīgi, ja ēdot, pieliek skābo krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas